fbpx

EQUÀLITAT coordina el disseny del I Pla d’Acció de Govern Obert de Benaguasil

Benaguasil, Gobierno abierto
  • El projecte consisteix en presentacions, sessions formatives, tallers i focus groups adreçats al funcionariat, ciutadania i teixit social de la localitat
  • Les accions es duran a terme durant els pròxims dos mesos

El passat mes de juliol l’Ajuntament de Benaguasil rebia per part de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la GVA, una subvenció de 5.000€ en matèria de participació ciutadana.

Gràcies a aquesta ajuda, l’ajuntament ha confiat amb nosaltres per al disseny del I Pla d’Acció de Govern Obert del municipi, un projecte que coordinarà el politòleg José Luis Sahuquillo conjuntament amb l’equip disciplinar de l’empresa, format per sociòlegs, politòlogues i agents d’igualtat.

El projecte del disseny del I Pla d’Acció de Govern Obert de Benaguasil compta amb una sèrie de presentacions, sessions formatives, tallers i focus groups adreçats al funcionariat, ciutadania i teixit social de la localitat, qui tindrà l’oportunitat de debatre quin tipus d’accions en matèria de transparència, participació ciutadana i comunicació ha de dur a terme el consistori al llarg dels propers 4 anys.

Des d’EQUÀLITAT agraïm a l’Ajuntament de Benaguasil la confiança depositada en nosaltres. Ja són més de 10 els municipis de tot el territori valencià, amb el quals treballem en matèria de transparència, participació ciutadana i accountability.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!