fbpx

I Concurs Juvenil de Fotografia en Matèria d’Igualtat de Gènere-MUSEROS

I Concurs Juvenil de Fotografia en Matèria d’Igualtat de Gènere-MUSEROS

igualdad, Museros

L’Ajuntament de Museros, en col·laboració amb el CEIP Blasco Ibáñez, l’Escola La Masia i IES Museros, posen  en marxa aquest concurs que està dirigit a tot l’alumnat matriculat en 6é de primària i ESO amb l’eslògan «Demostra el teu compromís».

El concurs estarà coordinat, al llarg dels pròxims mesos, per Equàlitat, Participació i Igualtat, un grup de persones professionals, politòlogues, sociòlogues i agents d’igualtat que treballen accions en matèria d’igualtat i prevenció de la violència de gènere.

Tot l’alumnat matriculat en 6é de primària i d’ESO participarà en el concurs de l’1 al 26 d’octubre (ambdós inclosos). Després de la fase de presentació de propostes, les fotografies seran publicades en el perfil de Facebook de l’Ajuntament de Museros, en el qual el veïnat del poble tindrà l’oportunitat de votar-les amb qualsevol tipus d’interacció, i d’aquesta manera, decidir la fotografia guanyadora.

Una vegada finalitzat el termini de votacions, durant la Setmana en contra de la Violència de Gènere, pel novembre, l’Ajuntament, conjuntament amb els centres educatius, organitzarà un esdeveniment per a lliurar el premi a la persona guanyadora que consistirà en una tauleta.

Amb aquesta acció, l’Ajuntament pretén que l’alumnat treballe ítems i indicadors com són el trencament d’estereotips de gènere, la imatge de la dona en els mitjans de comunicació o l’eliminació dels hàbits i rols domèstics micromasclistes, entre altres esmentats en les bases del concurs.

Es tracta que la joventut d’aquestes edats desperte l’interés per la igualtat; s’adone del paper de la dona en el treball, el carrer o a l’espai públic, i reflectisca d’alguna manera la seua visió o pensament.

Download
BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA
Bases concurs fotografia.pdf
Documento Adobe Acrobat [286.8 KB]
Download
INSCRIPCIÓ PER PARTICIPAR EN EL CONCURS
Full de participació concurs igualtat Mu[…]
Documento Adobe Acrobat [292.2 KB]
FONT: web Ajuntament  de Museros

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.