fbpx

EQUÀLITAT dissenyarà el I Pla Municipal d’Igualtat de Dones i Homes de Llombai

igualdad, LLOMBAI

 

  • El nostre equip professional treballarà en el projecte durant les pròximes setmanes
  • Amb ell es pretén promoure la igualtat real de dones i homes en la població

L’Ajuntament de Llombai ha sigut un dels ajuntaments de la nostra província en rebre la subvenció per part de l’Àrea d’Igualtat de la Diputació de València destinada a desenvolupar accions d’igualtat de dones i homes.

Amb aquesta ajuda l’equip de govern del municipi ha decidit elaborar el que serà el seu I Pla Municipal d’Igualtat de Dones i Homes i ha volgut comptar amb la nostra firma per al disseny d’aquest.

L’equip multidisciplinari d’EQUÀLITAT format per sociòlegs, politòlogues i agents d’igualtat treballaran conjuntament amb l’Ajuntament de Llombai durant les pròximes setmanes per a dur a terme el projecte.

Primerament es farà un diagnòstic de la situació del municipi mitjançant una investigació participativa de la ciutadania. I a partir d’ací es dissenyaran les accions més adequades que conformaran el pla i que es realitzaran en els quatre pròxims anys.

Una vegada més, un nou ajuntament confia en EQUÀLITAT per a aconseguir un dels objectius principals de la nostra societat: promoure la igualtat real de dones i homes en la població.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!