fbpx

EQUÀLITAT impartirà el Curs de Llenguatge Inclusiu Administratiu a l’Ajuntament de Catadau

EQUÀLITAT impartirà el Curs de Llenguatge Inclusiu Administratiu a l’Ajuntament de Catadau

Catadau, formacion, igualdad

  • El curs anirà adreçat a tot el funcionariat del consistori
  • Aquesta acció està inclosa dins del I Pla d’Igualtat de Dones i Homes de l’Ajuntament

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Catadau ha comptat amb l’equip d’EQUÀLITAT per a impartir el Curs de Llenguatge Inclusiu i No Sexista en l’Àmbit Administratiu. Aquesta mesura és una de les incloses dins del I Pla d’Igualtat de Dones i Homes del’Ajuntament.

El curs té la finalitat de donar a conéixer al personal de l’Ajuntament les diferents eines i recursos per a aplicar un llenguatge correcte, inclusiu i no sexista tant en l’àmbit escrit -textos administratius, circulars, taulers d’anuncis, notes de premsa, correu electrònic, etc.- com també en l’oral.

Sonia Morató, la nostra tècnica d’igualtat, serà la que impartisca els continguts del curs en una única sessió de quatre hores que es farà el dijous, 24 de gener, al saló de plenaris de l’Ajuntament. Serà una sessió pràctica i sobretot dinàmica, on les persones presents tindran l’oportunitat de participar i debatre entre elles.

Amb accions formatives com aquesta, es pretén fomentar la visibilitat de tots i cadascun dels grups socials existents per a evitar discriminacions en la nostra societat. Una societat cada dia més lliure on no es contempla la possibilitat d’excloure a cap persona.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.