fbpx

EQUÀLITAT implementarà l’Estratègia de Participació Ciutadana de Carlet

EQUÀLITAT implementarà l’Estratègia de Participació Ciutadana de Carlet

CARLET, OGOV

La nostra firma dissenyarà amb l’Ajuntament de Carlet una bateria d’accions per impulsar la participació ciutadana en aquesta localitat valenciana.

Durant els propers mesos EQUÀLITAT implementarà una planificació estratègica a la ciutat riberenca per establir mecanismes i eines de participació ciutadana al voltant de les relacions consistori-ciutadania.

L’acord entre l’Ajuntament de Carlet i EQUÀLITAT s’ha signat aquests dies i suposarà un nou paradigma en les relacions entre l’administració pública i la ciutadania.

Amb Agar Moreno i Joan Gonçales entre d’altres professionals, EQUÀLITAT posseeix un equip qualificat de persones amb titulació superior universitària relacionades amb la gestió pública, la participació ciutadana i el govern obert, que innovarà durant els propers cinc mesos per fer créixer una veritable cultura participativa a Carlet.

Aquesta mateixa setmana l’equip mixt promotor de CARLET PARTICIPA començarà amb les noves accions coordinant-se amb les regidories de l’Ajuntament de Carlet implicades en aquest projecte.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.