fbpx

EQUÀLITAT DISSENYARÀ EL I PLA D’IGUALTAT INTERN A L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA.

EQUÀLITAT DISSENYARÀ EL I PLA D’IGUALTAT INTERN A L’AJUNTAMENT DE L’ALCÚDIA.

igualdad, L'ALCÚDIA

L’acord s’ha signat aquest mateix matí i recull tota la metodologia pròpia de treball de l’equip d’EQUÀLITAT amb l’Ajuntament de l’Alcúdia.

EQUÀLITAT continua treballant colze amb colze amb molts ajuntaments del territori valencià essent una de les primeres consultories en assumptes de gènere, per nombre de projectes dissenyats o implementats.

Hui mateix s’ha tancat el conveni amb l’Ajuntament de l’Alcúdia per a dissenyar el seu I Pla d’Igualtat de Dones i Homes al consistori. Un projecte que coordinarà María Sánchez Alepuz, politòloga i amb el Màster Universitari en Estudis de Gènere per la Universitat de València i en el que treballaran la resta de persones que conformen la firma d’EQUÀLITAT.

EQUÀLITAT és una consultora en matèries de participació ciutadana i gènere amb una dilatada experiència en projectes públics relacionats amb aquestes àrees, i amb un equip de huit persones professionalitzades, entre elles politòlogues, sociòlogues, agents d’igualtat i agents de desenvolupament local.

Comunicació EQUÀLITAT.

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.