• Beniparrell compta amb l’esborrany del seu I Pla Municipal d’Igualtat de dones i homes, dissenyat per EQUÀLITAT.
  • Aquest Pla ha sigut subvencionat per la Diputació de València.

L’equip impulsor d’aquest pla, la regidoria de Serveis Socials i Dona i la d’Esports, junt amb part del nostre equip d’EQUÀLITAT, hem desenvolupat al llarg d’aquestes setmanes, la fase de diagnòstic d’aquest Pla.

Hem realitzat diverses tasques d’investigació quantitativa, a més de conéixer part de la població de Beniparrell mitjançant entrevistes en profunditat i dinàmiques grupals (Focus Groups), on han participat persones particulars i associacions municipals.

Així mateix, s’ha realitzat una campanya a peu de carrer, per motivar i conscienciar a la gent per a emplenar el qüestionari online d’igualtat, tot això amb la finalitat de recollir la major quantitat d’informació possible i adequar el pla d’acció a les necessitats i percepcions de ciutadanes i ciutadans.

Amb tota aquesta informació, i altres dades facilitades per l’Ajuntament de Beniparrell, hem elaborat un pla d’acció personalitzat, que compta amb accions emmarcades en sis àrees diferents, les quals seran desenvolupades entre els anys 2021 i 2024.

El nostre equip vol agrair a l’ Ajuntament de Beniparrell, a les regidories i a les persones implicades, la seua gran intervenció i motivació en aquest enriquidor projecte.

Comunicació EQUÀLITAT