• Les sessions s’emmarquen dins del disseny del I Pla d’Acció de Govern Obert de Benissa 2021-2024.
  • Amb elles es pretén conéixer la percepció i la visió de les associacions de Benissa en matèria de Govern Obert.

Els propers dies, 8 i 9 de setembre, l’equip especialitzat en Participació Ciutadana i Govern Obert d’EQUÀLITAT, participació i igualtat, es desplaçarà a Benissa per a dur a terme les dinàmiques grupals amb el teixit associatiu del nostre municipi i realitzar les entrevistes en profunditat amb personalitats locals pertanyents a àmbits tan diversos com la política, l’empresa, la cultura, l’esport, entre altres.

Ambdues actuacions s’emmarquen dins del disseny del I Pla d’Acció de Govern Obert de Benissa 2021-2024 presentat dijous passat, 3 de setembre, comptant amb la participació de l’alcalde de Benissa, Arturo Poquet Ribes; la regidora de Cultura i Participació Ciutadana, Rosa Lucía Pino Cabrera; i el director executiu d’EQUÀLITAT, José L. Sahuquillo.

Mitjançant el desenvolupament dels Focus Group i de les entrevistes en profunditat, l’Ajuntament de Benissa pretén incorporar la perspectiva de la societat civil en la millora dels serveis públics municipals; canalitzar les seues opinions i recomanacions en matèria de transparència i rendició de comptes; i apoderar a la seua ciutadania en els processos de presa de decisions a nivell local.

Des del consistori es convida a les nostres veïnes i veïns pertanyents a les diferents tipologies d’associacions a assistir a les sessions organitzades en funció de l’horari assignat a cadascuna d’elles; amb la finalitat d’impulsar un projecte que faça de Benissa una ciutat més oberta, transparent, participativa i col·laborativa.

Es prega, per favor, confirmació d’assistencia mitjançant correu electrònic dirigit a jtorres@equalitat.es.

Comunicació EQUÀLITAT