fbpx

Es convoca la I Assemblea Ciutadana del Districte de Jesús

Es convoca la I Assemblea Ciutadana del Districte de Jesús

  • Es tracta d’un espai de diàleg, debat i consens sobre les necessitats específiques del nostre barri.
  • Tindrà lloc el dijous, 17 de desembre, a les 18:30h, mitjançant la plataforma “Zoom” i inscripció prèvia.

Des de l’Associació Verge de Cortes, hem sigut testimoni de les reivindicacions veïnals de major participació, transparència i rendició de comptes manifestats en els últims anys en el nostre districte.

Per tal motiu, la nostra entitat social va decidir impulsar l’Assemblea Ciutadana del Districte de Jesús, la qual pretén servir com a espai de diàleg, debat i consens sobre les necessitats específiques del barri en el qual vivim, així com element cohesionador i dinamitzador de la vida política, social i cultural del conjunt dels nostres veïns i veïnes.

Aquesta convenció es celebrarà el proper dijous, 17 de desembre, a les 18.30h, mitjançant l’eina “Zoom”, i estan convidades a participar totes les nostres associacions i veïnat perquè, des de la nostra humil entitat, considerem la participació ciutadana com a instrument al servei de la integritat institucional i legitimitat democràtica.

Esperem i desitgem poder comptar amb el major nombre de representants del teixit associatiu en l’Assemblea Ciutadana del Districte de Jesús, per a repensar el present i futur del nostre barri i contribuir, a partir del nostre propi relat i agenda, a fer de València un municipi més just, pròsper i sostenible.

Aquesta activitat s’emmarca dins de l’Estratègia “Fem Barri, Obrint-nos a la Ciutat” de l’Associació Verge de Corts, en col·laboració amb EQUÀLITAT, participació i igualtat i subvencionada per la Regidoria de Transparència i Govern Obert de l’Ajuntament de València.

Si està interessat/da a participar en la I Assemblea Ciutadana del Districte de Jesús, li preguem, per favor, s’inscriga emplenant el present formulari:

Si te problemes per a inscriure’s faça clic ací

_________________________

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.