fbpx

L’Ajuntament de La Barraca d’Aigües Vives organitza un curs en gestió pública

eventos, formacion, LA BARRACA, OGOV

  • La conferència tindrà lloc el dimecres, 2 de desembre, de 10:00 a 12:00, en les dependències del consistori i serà impartida pel cèlebre catedràtic i membre del Consell de Transparència de la GVA, D. Lorenzo Cotino Hueso
  • Aquesta actuació se circumscriu a l’Estratègia d’Actualització del Portal de Transparència, Capacitació del Personal i Campanya de Comunicació de l’Ajuntament finançada per la Diputació de València.

La Barraca d’Aigües Vives, en col·laboració amb la consultora valenciana EQUÀLITAT, participació i igualtat, ha organitzat per al dimecres, 2 de desembre, en horari de 10:00 a 12:00, un curs formatiu en matèria de gestió pública dirigit expressament a càrrecs electes i a la plantilla de l’entitat local menor.

A càrrec de aquesta conferència es troba l’il·lustre catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de València i membre del Consell de Transparència de la Generalitat Valenciana, D. Lorenzo Cotino Hueso, la finalitat del qual és nodrir als seus assistents de nous coneixements sobre l’exercici del principi de transparència, el dret d’accés a la informació pública i l’efectiva rendició de comptes en l’actuació administrativa.

En paraules de Verónica Almunia Català, alcaldessa de La Barraca d’Aigües Vives, “és un autèntic plaer poder comptar amb la presència d’acadèmics tan prestigiosos com Lorenzo Cotino, doncs, sens dubte, els seus coneixements permetran promoure una democràcia local més oberta, transparent i  col·laborativa en la nostra localitat”.

Per part seua, Amparo Heidi Camarasa Perales, ha posat en valor l’Estratègia d’Actualització del Portal de Transparència, Capacitació del Personal i Campanya de Comunicació, la qual descriu com “una iniciativa necessària basada en l’ètica pública que legitima l’actuació administrativa apropant-la al veïnat a la qual es deu”.

Aquesta capacitació s’emmarca dins de las accions a desenvolupar en virtut de l’Estratègia d’Actualització del Portal de Transparència, Capacitació del Personal i Campanya de Comunicació subvencionada per part del Servei de Transparència de la Diputació de València.

Comunicació EQUÀLITAT

 

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!