fbpx

La Barraca d’Aigües Vives confia en EQUÀLITAT per al disseny del seu I Pla d’Acció de Govern Obert

Gobierno abierto, LA BARRACA
  • A través de presentacions, sessions formatives, tallers i focus groups es triaran les accions que es portaran a terme dins del pla
  • Els resultats podran veure’s durant els pròxims mesos

L’Ajuntament de La Barraca d’Aigües Vives ha sigut un dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana que ha rebut per part de la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació de la GVA, la subvenció de 5.000€ en matèria de participació ciutadana.

Una subvenció que permetrà que l’ajuntament puga dissenyar el seu I Pla d’Acció de Govern Obert, i per es per açò mateix per al que han volgut confiar amb la nostra marca.

El nostre soci-director, el sociòleg Joan Gonçales, conjuntament amb l’equip disciplinari de l’empresa, format per sociòlegs, politòlogues i agents d’igualtat treballaran durant els pròxims mesos en aquest projecte.

A través de presentacions, sessions formatives, tallers i focus groups el funcionariat, la ciutadania i el teixit social de la localitat tindran l’ocasió d’elegir quin tipus d’accions en matèria de transparència, participació ciutadana i comunicació ha de dur a terme el consistori des del 2018 fins al 2022.

Amb aquest projecte EQUÀLITAT es posiciona, de nou, com la primera consultora en matèria de participació ciutadana i transparència del nostre territori.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!