fbpx

La Facultat de Geografia de la Universitat de València signa un acord amb EQUÀLITAT

La Facultat de Geografia de la Universitat de València signa un acord amb EQUÀLITAT

Actualidad, convenios, empleo, empresa, equipo, Universitat de València

  • La Universitat de València i la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT arriben a un acord de col·laboració acadèmica amb EQUÀLITAT
  • L’alumnat del Màster en Tècniques de Gestió del Medi Ambient i Territori tindrà dues places disponibles a la nostra firma

La Universitat de València i la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT adquireixen, una vegada més, un acord de col·laboració per a dur a terme pràctiques externes al Màster en Tècniques de Gestió del Medi Ambient i Territori, pertanyent al Departament de Geografia de la Facultat de Geografia i Història.

Aquest acord de col·laboració permetrà a l’estudiantat tomar contacte amb el mercat laboral, facilitant la inserció a aquest. Així,s’aplicaran els coneixements, habilitats i destreses adquirits durant la formació en un entorn diferent de l’acadèmic, apropant-se, per tant, a una nova perspectiva i experiència.

Per la seua part, EQUÀLITAT, participació i igualtat comptarà amb dues vacants per a l’exercici 2023, en horari de matins; la primera d’elles durant els mesos de gener i abril, i la segona durant maig i juny.

En paraules del nostre director executiu, Jose L. Sahuquillo: “Aquesta experiència va a ser molt enriquidora per a ambdues parts, d’una banda, per la nostra part suposa incloure un perfil més al, ja de por si, interdisciplinari grup de persones que tenim; d’altra, per a l’alumnat, els permetrà conéixer la realitat municipal al voltant d’aspectes com la responsabilitat social de les administracions públiques, adquirint noves destreses professionals”.

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat volem agraÏr per la col·laboració i confiança a la Universitat de València i a la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT. Gràcies a aquest acord al qual s’ha arribat, l’alumnat del màster tindrà la possibilitat de conéixer la realitat del territori valencià des de la perspectiva municipal i de la consultoria política.

____________________________

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.