• La Universitat de València i la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT arriben a un acord de col·laboració acadèmica amb EQUÀLITAT
  • L’alumnat del Màster en Tècniques de Gestió del Medi Ambient i Territori tindrà dues places disponibles a la nostra firma

La Universitat de València i la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT adquireixen, una vegada més, un acord de col·laboració per a dur a terme pràctiques externes al Màster en Tècniques de Gestió del Medi Ambient i Territori, pertanyent al Departament de Geografia de la Facultat de Geografia i Història.

Aquest acord de col·laboració permetrà a l’estudiantat tomar contacte amb el mercat laboral, facilitant la inserció a aquest. Així,s’aplicaran els coneixements, habilitats i destreses adquirits durant la formació en un entorn diferent de l’acadèmic, apropant-se, per tant, a una nova perspectiva i experiència.

Per la seua part, EQUÀLITAT, participació i igualtat comptarà amb dues vacants per a l’exercici 2023, en horari de matins; la primera d’elles durant els mesos de gener i abril, i la segona durant maig i juny.

En paraules del nostre director executiu, Jose L. Sahuquillo: “Aquesta experiència va a ser molt enriquidora per a ambdues parts, d’una banda, per la nostra part suposa incloure un perfil més al, ja de por si, interdisciplinari grup de persones que tenim; d’altra, per a l’alumnat, els permetrà conéixer la realitat municipal al voltant d’aspectes com la responsabilitat social de les administracions públiques, adquirint noves destreses professionals”.

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat volem agraÏr per la col·laboració i confiança a la Universitat de València i a la seua Fundació Universitat-Empresa ADEIT. Gràcies a aquest acord al qual s’ha arribat, l’alumnat del màster tindrà la possibilitat de conéixer la realitat del territori valencià des de la perspectiva municipal i de la consultoria política.

____________________________

Comunicació EQUÀLITAT