• EQUÀLITAT i l’Ajuntament de Mutxamel comencen a treballar en l’avaluació intermèdia del Pla d’Igualtat de l’ajuntament que també va desenvolupar la nostra firma
  • L’Ajuntament de Mutxamel i EQUÀLITAT tornen a col·laborar per desenvolupar tasques municipals en matèria d’igualtat

L’Ajuntament de Mutxamel, qui treballa amb EQUÀLITAT, participació i igualtat des de fa quatre anys, ha confiat en nosaltres una vegada més per a avaluar el seu Pla intern d’Igualtat, permetent així readaptar-ho a les necessitats actuals, demostrant que és un pla viu i en constant millora i evolució, tal com assenyalen els seus principis rectors.

Aquesta avaluació intermèdia permetrà valorar les activitats, accions i polítiques realitzades per l’Ajuntament durant l’any 2022 en matèria d’igualtat corporativa i que es troben recollides al pla d’acció del document. A més, aquesta acció aprofundeix en la rendició de comptes municipal, fomentant la revisió i fiscalització de les actuacions internes realitzades.

Des d’EQUÀLITAT volem expressar la nostra alegria per continuar col·laborant amb l’Ajuntament de Mutxamel, fent que les coses passen i aprofundint en els valors cap als quals s’han de dirigir les nostres societats, tals com la igualtat d’oportunitats i la inclusió social.

_____________________________

Comunicació EQUÀLITAT