fbpx

La Pobla de Vallbona continua avançant en igualtat

La Pobla de Vallbona continua avançant en igualtat

igualdad, La Pobla

La Pobla banner asociaciones

  • Aquesta vesprada es faran noves entrevistes a diferents tipus d’organitzacions i associacions del municipi.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, conjuntament amb EQUÀLITAT, continua implicat en la fase de diagnòstic per a l’elaboració del Pla Municipal d’Igualtat de Dones i Homes. Esta tasca té la intenció d’assabentar-se sobre quin és el grau de sensibilitat i compromís de la ciutadania en matèria d’igualtat de gènere. El diagnòstic suposa una fase de vital importància per orientar, segons les necessitats detectades, la realització de l’actuació.

Després d’haver realitzat una sèrie d’entrevistes individuals en profunditat, procedírem la setmana passada a donar un nou pas amb esta etapa en la qual ens trobem en estos moments, fent entrevistes a les associacions, organitzacions i entitats de La Pobla de Vallbona. Quan acabe esta fase es matisaran les aportacions fetes amb un altra sèrie de focus groups, mètode sociològic que ens servirà per anar extraient conclusions més precises.

El principal propòsit es arribar a localitzar, d’entre totes les opinions recollides en entrevistes personals, semiestructurades i focus group, la percepció social al voltant del paper de la dóna en la localitat.

COMUNICACIÓ EQUÀLITAT

 

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.