fbpx

La Pobla presenta l’informe qüantitatiu per al seu Pla d’Igualtat

La Pobla presenta l’informe qüantitatiu per al seu Pla d’Igualtat

igualdad, La Pobla
  • Des de la setmana passada la Regidoria de Serveis Socials, Educació i Drets Civils disposa de l’Informe de Contextualització Quantitativa, emmarcat en la fase de diagnòstic del seu I Pla Municipal d’Igualtat de Dones i Homes.

La Regidoria de Serveis Socials, Educació i Drets Civils de La Pobla de Vallbona amb l’ajut d’EQUÀLITAT, estan sent els responsables de coordinar el I Pla Municipal d’Igualtat de Dones i Homes del municipi, el qual es troba actualment en la seua fase de diagnòstic.

Al procés de participació qualitativa en marxa, basat en la realització d’entrevistes personals i grupals, així com de focus groups a diferents col·lectius de la localitat i persones representants dels mateixos, se suma ara la fase de diagnòstic quantitatiu.

La coordinadora d’estudis sociològics quantitatius Agar Moreno ha estat la responsable d’esta fase quantitativa del diagnòstic del Pla Municipal d’Igualtat de Dones i Homes de La Pobla, basat en la representació, anàlisi i interpretació de dades estadístiques oficials, i per a la recopilació de les quals es va comptar amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Socials, Educació i Drets Civils i l’àrea de Benestar Social de La Pobla de Vallbona, que ha permés identificar les principals diferències entre les dones i els homes de la localitat al voltant d’aspectes socio-demogràfics, formatius o laborals, entre d’altres.

La setmana passada, l’equip d’EQUÀLITAT va fer entrega d’este diagnòstic quantitatiu, recollit en un informe, a la regidoria responsable de la coordinació del Pla en el municipi per al seu estudi i possibles aportacions.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.