fbpx

Teló d’Igualtat Massamagrell

igualdad, massamagrell


Amb l’objectiu de fer visible la figura de la dona al llarg de la història, des de la Regidoria d’Igualtat s’organitza per al pròxim 21 de febrer l’activitat “Teló d’igualtat” que consisteix en anar a veure la pel·lícula “Figuras ocultas”, un film en el que es busca fer visible l’important paper que van jugar les dones a l’Amèrica dels anys 60, en plena carrera espacial.

A més de fer visible el paper de la dona al llarg de la història, també es pretén proporcionar activitats diferents a les dones del municipi per tal d’eixir de la quotidianitat, ja que l’activitat es farà als cines LYS de València. D’altra banda, del que es tracta és d’incentivar la interacció entre les dones del municipi, fomentar la cultura cinematogràfica, i per suposat, passar una estona agradable.

Encara que aquesta activitat no està prevista explícitament al Pla Municipal d’Igualtat, és una activitat que reflexa perfectament l’esperit del Pla i que ens permetrà avançar cap a l’objectiu de convertir Massamagrell en un municipi exemplar a l’àmbit de la igualtat.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!