fbpx

L’Ajuntament de Benaguasil presenta el projecte “Benaguasil, el poble que volem”.

L’Ajuntament de Benaguasil presenta el projecte “Benaguasil, el poble que volem”.

Benaguasil, Infancia

  • La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives concedeix a l’Ajuntament de Benaguasil una subvenció per al projecte d’Infància Activa, per a la promoció i inclusió de la infància.
  • EQUÀLITAT, consultora experta en Govern Obert, durà a terme la implementació del projecte amb la col·laboració del consistori.

Hui, 20 de novembre, Dia Mundial de la Infància, anunciem que des de l’Ajuntament hem impulsat un nou projecte que contarà amb la participació de les xiquetes i xiquets de Benaguasil. El projecte “Benaguasil, el poble que volem” naix amb l’objectiu d’oferir un espai per a escoltar al veïnat més menut del poble.

L’actual govern local, amb el suport econòmic de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives; i tècnic de l’equip impulsor extern d’EQUÀLITAT, participació i igualtat, implementarà una sèrie d’accions amb l’objectiu de mobilitzar a la ciutadania, en especial a les noves generacions.

La estratègia es durà a terme els propers mesos, període en el què es realitzarà el procés participatiu als centres educatius del poble. Tanmateix, es vertebrarà amb una sèrie de dinàmiques grupals actives i creatives per a que mostren quines són les seues prioritats i necessitats.

A més, a partir d’aquestes activitats s’elaborarà un dossier visual i intuïtiu, on s’exposarà la implementació del projecte i s’arreplegaran els resultats obtinguts. D’altra banda, es presentarà una campanya gràfica on les persones protagonistes seran 7 xiquetes i xiquets de Benaguasil, que exposaran les seues propostes per a millorar el seu poble.

Esta iniciativa, naix amb l’objectiu d’oferir un espai per a la participació activa des de la infància, per tal de canalitzar l’opinió pública i construir una societat civil forta des de la base al nostre municipi.

Perquè des del govern municipal pensem que és important implicar a tota la ciutadania en les polítiques públiques, especialment a les menudes i menuts de Benaguasil, per mantenir la senda participativa que estem duent a terme en els últims anys, on es fan valdre els principis de Govern Obert i Responsabilitat Social. Pensem en present, construïm en futur!

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.