fbpx

L’Ajuntament de Benifaió organitza dos cursos en matèria de transparència pública.

L’Ajuntament de Benifaió organitza dos cursos en matèria de transparència pública.

  • Ambdues capacitacions seran a càrrec de D. Lorenzo Cotino Hueso, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de València.
  • Aquestes s’emmarquen dins de l’Estratègia d’Actualització del Portal de Transparència, Capacitació del Personal i Comunicació de l’Ajuntament subvencionada per la Diputació de València

L’Ajuntament de Benifaió, en col·laboració amb la consultora valenciana EQUÀLITAT, participació i igualtat, organitza dues cursos en transparència pública i dret d’accés a la informació, els quals seràn impartits per l’il·lustre catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de València i membre del Consell de Transparència de la Generalitat Valenciana, D. Lorenzo Cotino Hueso.

El primer d’ells es realitzarà aquest dijous, 17 de desembre, a les 11:00, mitjançant la plataforma “Zoom”, la qual es troba expressament dirigida al funcionariat designat des de l’Àrea d’Alcaldia per a formar part dels grups de treball intern encarregats de dinamitzar les tasques de recopilació dels documents públics obrants en l’Administració i la seua ulterior incorporació al Portal de Transparència de l’Ajuntament.

En relació a la segona jornada formativa destinada a  tota la plantilla consistorial en matèria de procediment administratiu i transparència, des de la institució s’informa que, en els propers dies, es facilitarà més informació respecte a  la seua data, horari i modalitat (presencial o telemàtica).

Ambdós seminaris es pretén dotar al funcionariat de les habilitats i coneixements necessaris per a desenvolupar les comeses associades a la transparència amb la deguda diligència, al mateix temps que es promoga en la institució una cultura de gestió pública basada en els principis de publicitat activa, integritat i bon govern.

Per part seua, Jesús Rosaleny, regidor de Govern Obert, Transparència i Administració Electrònica, ha aprofitat per a fer una crida a la col·laboració entre càrrecs electes i funcionariat, convidant-los a mobilitzar tots els recursos que compten a la seua disposició per a garantir el bon esdevindre de les actuacions d’actualització del Portal que es desenvoluparan d’ací en davant.

Aquestes conferències s’emmarquen dins de l’Estratègia d’Actualització del Portal de Transparència, Capacitació del Personal i Comunicació impulsada des de la Regidoria de Govern Obert, Transparència i Administració Electrònica de l’Ajuntament de Benifaió i subvencionada per la Diputació de València.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.