fbpx

L’Ajuntament de Carlet organitza una campanya de jocs i joguets igualitaris

CARLET, igualdad

  • La campanya ‘Els joguets no tenen sexe però…’ ha sigut impulsada per la Regidoria d’Igualtat.
  • Aquesta iniciativa pretén conscienciar a les famílies sobre la importància de combatre els estereotips sexistes en el joc.

La Regidoria d’Igualtat ha dissenyat, junt a la consultora EQUÀLITAT, participació i igualtat, la campanya municipal per a l’ús no sexista de jocs i joguets, anomenada ‘Els joguets no tenen sexe però…’.

Aquest projecte gràfic té l’objectiu principal de sensibilitzar a la ciutadania sobre la promoció de la igualtat mitjançant el joc. El joc és una ferramenta molt valuosa en l’aprenentatge i socialització de les persones més menudes. És fonamental que, des de la infància, tant xiquetes com xiquets gaudisquen d’una àmplia varietat de joc, a més de promoure el joc mixt.

El binarisme blau-rosa continua molt present entre nosaltres, i és important combatre’l no solament per les limitacions que comporta, sinó pels estereotips i rols sexistes que hi ha darrere de cada color. És te la falsa creença de que el blau és igual a valentia, força, ambició i poder; i el rosa és igual a fragilitat, afectivitat, dependència i cures.

Amb aquesta campanya, que serà difosa mitjançant les xarxes socials municipals els pròxims dies, es pretén combatre eixos mandats socials tradicionals per a així promoure la igualtat real.

La igualtat és llibertat. Apostem per aquesta!

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!