fbpx

L’Ajuntament de Benissa presenta la seua I Escola Municipal de Responsabilitat Social

L’Ajuntament de Benissa presenta la seua I Escola Municipal de Responsabilitat Social

Actualidad, Benissa, RSE

  • L’acte d’inauguració serà el dijous, 17 de juny de 2021, a les 19.00, en Les Cases del Batle
  • En ella participaran un ampli elenc de persones acadèmiques de reconegut prestigi i professionals de dilatada experiència en l’àmbit de la governança participativa, sostenibilitat ambiental i cohesió social.

L’Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb la consultora valenciana especialitzada en responsabilitat social, EQUÀLITAT, participació i igualtat, presenta la seua pionera iniciativa denominada “Escola Municipal de Responsabilitat Social”, amb la qual es pretén fomentar un model de gestió pública corresponsable i transparent, així com sensibilitzar al veïnat entorn als principis i les metes emmarcades en l’Agenda 2030 i en els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Aquest projecte està constituït per sis ponències dirigides a tots els grups d’interés i actors clau en el desenvolupament local sostenible del municipi (funcionariat, teixit associatiu local i ciutadania en general) i seran impartides per un ampli elenc de persones de reconegut prestigi i de dilatada experiència provinents de l’àmbit de la consultoria i del món acadèmic.

La presentació de l’Escola Municipal de Responsabilitat Social de Benissa  al veïnat es durà a terme aquest proper dijous, 17 de juny de 2021, a partir de les 19.00 hores, en Les Cases del Batle (C/ Puríssima, 38-40).

A més, amb motiu de la sessió inaugural, està prevista la realització d’una ponència titulada “La transformació digital de les Administracions Públiques i els Objectius de Desenvolupament Sostenibles”, a càrrec del catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de València i membre del Consell de Transparència de la Generalitat Valenciana, Lorenzo Cotino Hueso.

L’alcalde de Benissa, Arturo Poquet, ha destacat la rellevància de desenvolupar projectes com el present, a fi d’incorporar les preocupacions socials i ambientals en el debat públic i en l’agenda local, així com conscienciar sobre la empremta ecològica i col·lectiva que les nostres accions tenen sobre la sostenibilitat i la resiliència del municipi.

Per part seua, l’edil de participació, Rosa Lucía Pino, ha exposat la necessitat que “els ajuntaments actuem amb exemplaritat i introduïm criteris socials, ambientals i ètics a l’activitat diària de l’Ajuntament, perquè això ens permetrà transitar cap a un model de gestió pública cada vegada més transparent i modern”.

Aquesta actuació s’emmarca en el I Pla d’Acció de Govern Obert de Benissa 2021-2024, per a la qual s’ha sol·licitat la línia de subvencions per a la formació, divulgació i altres actuacions en matèria de responsabilitat social durant l’exercici 2021 convocada per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.

Per a assistir a l'acte d'obertura de la “Escola Municipal de Responsabilitat Social de Benissa” serà necessari registrar-se mitjançant el següent formulari: https://sanama.typeform.com/to/xas5fqkc

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.