fbpx

L’Ajuntament de Benissanó aprova per unanimitat el seu i Pla Intern d’Igualtat

L’Ajuntament de Benissanó aprova per unanimitat el seu i Pla Intern d’Igualtat

Benissanó, empresa, equipo
  • Benissanó ha aprovat el seu I Pla Intern d’Igualtat (PIO) de dones i homes de l’ajuntament, conjuntament amb EQUÀLITAT, participació i igualtat.
  • EQUÀLITAT, participació i igualtat compta amb vora una dècada d’experiència en matèries com la igualtat de gènere, a més de comptar amb un dels millors equips humans en la matèria.

L’Ajuntament de Benissanó, com administració pública coherent i responsable que compleix amb l’Estat de Dret, el marc constitucional i les lleis vigents, implementarà el seu I Pla Intern d’Oportunitats de dones i homes per a garantir el dret a la igualtat entre el personal del consistori. Així està establert en la Llei de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic (TREBEP), on s’assenyala: “Les Administracions Públiques estan obligades a respectar la igualtat de tracte i d’oportunitats en l’àmbit laboral i, amb aquesta finalitat, hauran d’adoptar mesures dirigides a evitar qualsevol tipus de discriminació entre dones i homes. (…) I hauran d’elaborar i aplicar un pla d’igualtat a desenvolupar en el conveni col·lectiu del personal funcionari”.

Amb l’objectiu d’assolir en l’empresa o entitat pública la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes, i d’eliminar la possible discriminació per raons de sexe que poguera existir, l’Ajuntament de Benissanó, va considerar al any 2019 contractar els servicis especialitzats d’elaboració, disseny del I Pla Intern d’Igualtat d’Oportunitats (PIO) de dones i homes de Benissanó, a EQUÀLITAT, participació i igualtat. Així doncs, s’ha confiat a EQUÀLITAT, degut a l’absència d’aquest Pla i a la mancança de l’Ajuntament de Benissanó de recursos tècnics i humans suficients per a dur-lo a terme.

Des d’EQUÀLITAT, al llarg d’aquest any hem dissenyat una dotzena de plans interns tant per a ajuntaments com per a empreses, els quals en tot els casos s’han aprovat per unanimitat; demostrant així la confiança en el treball, entusiasme i qualitat professional del nostre equip humà.

De part de tot l’equip que conforma EQUÀLITAT, volem transmetre el nostre agraïment a  l’Ajuntament de Benissanó, per comptar amb la nostra marca per a impulsar, dissenyar el I Pla Intern de l’Ajuntament, des d’una posició conjunta i coordinada, amb l’ADL del municipi i amb la Regidoria d’Igualtat. En paraules de José L. Sahuquillo, director executiu d’EQUÀLITAT: “Ha sigut un veritable plaer haver treballat amb l’Ajuntament de Benissanó, i amb tot el seu equip professional que conforma el consistori. De segur que l’Ajuntament de Benissanó avançarà en una major transformació de la cultura organitzacional, perquè la igualtat entre dones i homes siga un pilar de les relacions laborals”.

En definitiva, el nostre equip d’EQUÀLITAT treballarà com fins ara, amb cura i professionalitat, amb l’objectiu final de que l’Ajuntament de Benissanó gaudisca de majors nivells d’equitat i puga impulsar una major igualtat entre dones i homes en tots els àmbits de la institució municipal. Perquè com deia l’escriptor i poeta romàntic Victor Hugo: “La primera igualtat és la equitat”.

Comunicació EQUÀLITAT

 

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.