fbpx

L’Ajuntament de Castelló impulsa el I Baròmetre de qualitat dels serveis públics

L’Ajuntament de Castelló impulsa el I Baròmetre de qualitat dels serveis públics

Actualidad, Castelló (Ribera Alta), OGOV, RSE

  • El baròmetre permetrà a la població traslladar la seua opinió sobre els serveis públics oferits per l’Ajuntament de Castelló.

  • La iniciativa pretén donar veu al veïnat del poble per a introduir les seues demandes en els processos de presa de decisions.

L’Ajuntament de Castelló, en el seu compromís d’aconseguir un futur en el qual es maximitze el benestar de la població i es responga a les necessitats de la població, impulsa el I Baròmetre de Qualitat dels Serveis Públics. Aquesta és una iniciativa innovadora que promulga els valors i idees de la Responsabilitat Social, els quals volem que imperen en la nostra convivència.

L’objectiu de la iniciativa és que el veïnat puga traslladar al consistori la seua opinió sobre la qualitat institucional, l’atenció a la ciutadania i la seua satisfacció amb els serveis públics. El desenvolupament de la iniciativa comptarà amb la col·laboració de la consultoria social experta en Responsabilitat Social EQUÀLITAT, participació i igualtat.

Per a obtindre la col·laboració de tota la població, es realitzarà un breu qüestionari que serà llançat hui, 30 de setembre de 2022, el qual estarà obert fins al dia 16 d’octubre de 2022. D’altra banda, l’equip impulsor expert en Responsabilitat Social durà a terme diverses campanyes a peu de carrer, mitjançant les quals la ciutadania podrà conéixer la iniciativa i dur a terme el formulari presencialment, evitant així propiciar una desigualtat per l’ús de les TIC.

En paraules de l’Alcalde: “l’opinió del veïnat sobre els serveis públics oferits pel consistori permet fer millores i dissenyar nous serveis que suplisquen les necessitats de la població, garantint ser un municipi amb una població la qual gaudisca de millor qualitat de vida”.  A més, afirma que: “estem orgullosos que la ciutadania de Castelló siga molt participativa, propiciant que aquest tipus de projectes aconseguisquen aportar-nos una visió real i generalitzada de la seua opinió sobre els serveis públics.”

Agraïm el suport econòmic la Diputació de València, perquè el desenvolupament del projecte ha estat possible gràcies a les subvencions destinades per al foment, promoció i divulgació de la Responsabilitat Social.

Des de l’Ajuntament convidem al veïnat a participar a través del següent enllaç:

https://equalitat.typeform.com/BarometreCas

______________________________

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.