fbpx

L’Ajuntament de Castelló inicia els preparatius de la nova edició dels Pressupostos Participatius 2021

L’Ajuntament de Castelló inicia els preparatius de la nova edició dels Pressupostos Participatius 2021

Castelló (Ribera Alta), OGOV

  • Aquesta nova edició dels Pressupostos Participatius està subvencionada per la Diputació de València i la Generalitat Valenciana.
  • L’Ajuntament de Castelló comptarà amb el suport d’una consultora especialitzada en participació ciutadana i una nova metodologia amb la finalitat millorar la comunicació amb el veïnat.

Castelló es prepara per a una nova edició dels seus Pressupostos Participatius. Aquesta nova edició comptarà amb el suport de la Diputació de València i la Generalitat Valenciana, des de la Conselleria de Participació, Transparència i Qualitat Democràtica, i l’experiència i veterania d’una consultora externa com és EQUÀLITAT, participació i igualtat, amb més de deu anys realitzant projectes de Govern Obert com són els Pressupostos Participatius.

Per a aquesta nova edició dels Pressupostos Participatius, des de l’Ajuntament de Castelló, s’ha impulsat un nova i innovadora metodologia i pla d’acció amb l’objectiu final de millorar els canals de comunicació amb el conjunt del veïnat de la localitat. Aquesta nova metodologia es basarà en noves tècniques de participació ciutadana apostant per una comunicació bidireccional, és a dir, utilitzant les xarxes socials municipals i els mitjans de comunicació tradicionals, i a peu de carrer, amb el recolzament de campanyes a les places, carrers i mercat ambulant de Castelló, afermant un tracte professional i individualitzat amb les veïnes i veïns del poble.

Amb l’inici dels preparatius d’aquesta nova edició es dona el tret d’eixida a aquest nou projecte de Govern Obert. Per això, volem informar a tota la població que prepare totes les millores i projectes que els agradarien que es realitzaran en el nostre municipi en el proper futur, tant en inversió com en despesa corrent, ja que molt prompte serà el vostre torn de proposar.

Des de l’Ajuntament de Castelló volem agrair tant a la Generalitat Valenciana com a la Diputació de València per atorgar-nos aquesta subvenció en matèria de participació ciutadana i a la consultora per tot el seu treball i ajuda. A Castelló construïm el futur junts.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.