fbpx

EQUÀLITAT ho torna a fer!

EQUÀLITAT ho torna a fer!

Actualidad, equipo, OGOV

  • EQUÀLITAT aconsegueix tots els projectes presentats, davant la Diputació de València tant en la modalitat de participació com en la de transparència.
  • La nostra entitat continua creixent i consolidant-se com una consultora social referent en la Comunitat Valenciana i en el territori nacional.

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat ens complau anunciar que, gràcies a l’esforç dut a terme per cadascuna de les persones integrants del nostre equip de professionals, la nostra marca ha obtingut la proesa d’aconseguir tots els projectes presentats, tant de participació com de transparència, davant la Diputació de València.

En paraules de Jose L. Sahuquillo, director executiu d’EQUÀLITAT, participació i igualtat: “És un orgull enorme, el poder comprovar que la marca EQUÀLITAT es consolida com una consultora social referent, no sols a nivell autonòmic, sinó a nivell nacional. Una vegada més, queda reflectit com la nostra metodologia, i la labor exercida pel nostre equip de professionals, compleix amb els estàndards de qualitat, en aquesta ocasió de la Diputació de València. La qual cosa, permetrà a molts consistoris continuar avançant en el foment de la participació ciutadania per al disseny, elaboració i implementació de polítiques públiques, com al mateix temps de formar i informar a la totalitat d’aquestes, sobre Transparència Pública, Bon Govern i Govern Obert.”

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat, agraïm tota la confiança depositada per entitats que ja havien comptat amb la nostra entitat per a desenvolupar projectes en el passat, així com a aquelles noves que ho fan per primera vegada. Sou la força i el motor que ens fa alçar-nos cada dia, per a desenvolupar projectes i accions que permeten a la societat avançar i no retrocedir. Gràcies per apostar per la nostra metodologia innovadora i personalitzada, pel nostre jove, dinàmic i eficaç equip de professionals, així com per voler seguir la senda de la transparència i la participació en l’àmbit municipal. Perquè EQUÀLITAT continua creixent, continua avançant, continua progressant… per una societat més igualitària, oberta i sostenible.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.