fbpx

L’Ajuntament de Llutxent confia el disseny del seu i pla intern d’igualtat en la nostra firma

igualdad
  • L’Ajuntament de Llutxent compta amb la nostra firma per divulgar valors igualitaris a través del desenvolupament del I Pla intern d’Igualtat.
  • Aquest projecte està conformat per diverses activitats encaminades a fomentar el respecte i la importància de la diversitat i la tolerància per crear un entorn segur.

La igualtat entre homes i dones s’ha edificat com un dels pilars fonamentals per a la consecució d’una societat més justa, plural i respectuosa on totes les persones pugan gaudir d’uns drets i llibertats inherents pel fet de ser persona. Per això, des de l’Ajuntament de Llutxent s’ha impulsat, amb el suport de la nostra consultora, un programa que permitisca assolir els objectius que es plantegen.

En les últimes dècades, i gràcies a la implicació de diversos actors tant públics com privats, s’han desenvolupat projectes en matèria d’igualtat que han donat lloc a molts avanços en aquest àmbit. No obstant això, la desigualtat de gènere és estructural a la nostra societat i per tal d’erradicar les actituds discriminatòries d’arrel cal seguir fomentant aquest tipus d’actuacions.

El I Pla intern d’Igualtat consisteix en una sèrie de dinàmiques participatives a través de les quals s’obtindrà informació per poder fer un anàlisi de les condicions en les quals es troben les persones treballadores de l’Ajuntament, i així poder confeccionar un diagnòstic de situació. Posteriorment, i amb les referències extretes, s’encaminaran una sèrie d’accions a implementar en el propi ajuntament.

Des d’EQUÀLITAT volem agrair a l’Ajuntament de Llutxent la confiança depositada en la nostra firma per al disseny del seu I Pla intern d’Igualtat i remarquem la importància que té desenvolupar projectes d’aquest tipus que possibiliten la conformació d’espais diversos i flexibles.

___________________________

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!