fbpx

L’Ajuntament de Crevillent confia en EQUÀLITAT para el disseny del seu II PIO

igualdad

  • L’Ajuntament de Crevillent, compromés amb la defensa i promoció de la igualtat, dissenyarà el seu II Pla Intern d’Igualtat.
  • EQUÀLITAT, participació i igualtat serà l’encarregada de la realització d’aquest II Pla d’Igualtat.

En els últims anys es pot observar un compromís clar per part de les Administracions Públiques en la promoció dels drets i llibertats de la ciutadania, incidint de manera decisiva en la igualtat entre tots dos sexes.

Això és així, ja que la igualtat és un factor fonamental per a la construcció de societats justes i igualitàries, lliures de tota mena de discriminació i prejudici per raó de sexe i/o orientació sexual.

En aquesta línia, l’Ajuntament de Crevillent va realitzar anys anteriors el seu I Pla Intern d’Igualtat, i ara confia en el nostre expert equip de professionals per al disseny del seu II Pla intern d’Igualtat.

Aquest projecte donarà inici en les pròximes setmanes amb la implementació d’una metodologia participativa i inclusiva, en la qual tot el personal de l’Ajuntament serà escoltat i podrà aportar la seua visió al disseny del II Pla Intern d’Igualtat de l’Ajuntament de Crevillent.

______________

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!