fbpx

L’Olleria 2030: cap un model de gestió pública sostenible

L'Olleria, RSE

Des de l’Ajuntament de L’Olleria, en col·laboració amb la consultora social EQUÀLITAT, participació i igualtat, hem organitzat dues accions formatives en matèria de responsabilitat social aplicada a les administracions públiques (RSAP), les quals es troben adreçades exclusivament al personal al servei del consistori i s’emmarquen dins del nostre projecte de ‘l’Escola Municipal de Responsabilitat Social’. D’aquest conjunt de ponències estarà a càrrec Dª. Pamela Alonso Torres, consultora especialitzada en Governança Pública en EQUÀLITAT, participació i igualtat, que compta amb una dilatada experiència en el disseny i implementació de projectes públics en el camp de la RSAP.

Quant a la seua data, hora i lloc de celebració, aquestes conferències es realitzaran el dijous, 23 de setembre de 2021, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de L’Olleria, si bé la primera d’elles tindrà lloc de 8.00 a 10.00 hores, mentre que la segona es durà a terme d’11.00 a 13.00 hores. Cal reiterar que en totes dues sessions s’abordarà el mateix contingut, havent-se desglossat en dos horaris diferenciats per raó de control d’aforament, així com per a evitar la paralització de les funcions i activitats que tenen encomanades els serveis municipals.

Des de l’actual equip de govern esperem i desitgem que les ponències emmarcades dins de l’Escola Municipal de Responsabilitat Social siguen les més profitoses possibles, permetent al funcionariat aprofundir o adquirir nous coneixements en l’àmbit de sostenibilitat i la responsabilitat social.

FONT: AJUNTAMENT DE L’OLLERIA

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!