fbpx

Reflexionant sobre un futur sostenible

La Font d'en Carròs, RSE

  • L’Ajuntament de la Font d’en Carrós impulsa una formació titulada, “Reptes de la ciutadania cap a la sostenibilitat”.
  • Actuació duta a terme per Carmen Lloret – Catala, professora i investigadora de la Universitat de València.

Des de l’Ajuntament de la Font d’en Carrós sempre hem considerat imprescindible desenvolupar una gestió municipal efectiva des del punt de vista econòmic – financer, però al mateix temps, sostenible tant socialment com mediambiental. Per això, considerem necessari el desenvolupament i execució d’iniciatives públiques que prenguen en consideració i generen consciència sobre l’impacte social i ambiental que, generalment, se sol imputar a les activitats productives del sector profesional; però que també cal estendre cap a aquelles activitats d’origen governamental, professional, associatiu o individual.

Així doncs, i partint, del fet que el nostre consistori sempre treball pel benestar de les nostres veïnes i veïns, com de les futures generacions, per l’economia local i el teixit productiu local i pel respecte pel medi ambient, consideràvem necessari la creació de l’Escola Municipal de Responsabilitat Social de la Font d’en Carròs.

Per això, i sobre la base d’aquest projecte innovador al nostre municipi, el pròxim dijous, 23 de setembre de 2021, a les 19.30 hores, a la Sala de Plenaris, tindrà lloc una conferència titulada, “Reptes de la ciutadania cap a la sostenibilitat”, impartida per Carmen Lloret – Catala, professora i investigadora a la Universitat de València.

Aquesta acció, que està subvencionada per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana i dinamitzada per la consultora social EQUÀLITAT, participació i igualtat, està dirigida a tota la ciutadania del municipi.

Des de l’Ajuntament de la Font d’en Carròs agraïm a totes les entitats involucrades en aquest projecte, i, al mateix temps, animem a tot el veïnat del poble a assistir, perquè entre totes i tots puguem continuar construint un municipi més sostenible, obert i participatiu.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!