fbpx

Massamagrell publica una GUIA DE SALUT SEXUAL

Massamagrell publica una GUIA DE SALUT SEXUAL

igualdad, massamagrell

La salut sexual “és un estat de benestar físic, mental i social relacionat amb la sexualitat.” Així comença la guia que ha elaborat la Regidoria d’Igualtat per conscienciar la joventut del municipi de la importància de cuidar-se a la hora de tindre relacions sexuals.

Durant 2015 es van produir 3.428 nous casos d’infecció per VIH de les quals el 79% van ser per transmissió sexual.[1] Per això, la guia posa l’atenció al VIH i transmet informació relativa al virus i les seues vies de transmissió.

A més a més, explica com no es transmet el VIH per tal de lluitar contra l’estigma associada al virus, la qual cosa dificulta la igualtat de les persones que conviuen amb VIH. Fins i tot, genera situacions greus de discriminació cap a estes persones.

[1] Área de Vigilancia de VIH y Comportamientos de Riesgo. Vigilancia Epidemiológica del VIH y sida en España: Sistema de Información sobre Nuevos Diagnósticos de VIH y Registro Nacional de Casos de Sida. Plan Nacional sobre el Sida – S.G. de Promoción de la Salud y Epidemiología / Centro Nacional de Epidemiología – ISCIII. Madrid; Nov 2016.

GUIA EN CASTELLANO

GUIA EN VALENCIANO

COMUNICACIÓ EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.