fbpx

Moixent aprova el seu Pla intern d’Igualtat per unanimitat

equipo, igualdad, MOIXENT

  • El document es va aprovar en l’últim plenari del passat dijous per unanimitat de totes les persones integrants de la Corporació Municipal.
  • El projecte ha sigut coordinat per l’equip de professionals de la nostra entitat.

Dijous passat, 30 d’abril el plenari de l’Ajuntament de Moixent va aprovar, per unanimitat, el I Pla Intern d’Igualtat de Dones i Homes 2020-2023 del consistori valencià.

El projecte ha sigut subvencionat per la Diputació de València i ha sigut elaborat per Lorena García, coordinadora de projectes d’EQUÀLITAT, Patricia Amengual, consultora d’igualtat de la nostra firma i coordinat per Jose L. Sahuquillo, director executiu d’EQUÀLITAT.

Ens sentim molt orgullosos de tot el procés de negociació amb les persones representants dels sindicats i amb la Comissió interna d’Igualtat. Han sigut diverses reunions les que s’han necessitem per a arribar als acords necessaris perquè el consitori dispose d’un document estratègic que regule la igualtat interna de les persones empleades de l’entitat.

Aprofitem aquesta publicació per a agrair a la Regidoria de Benestar Social i a l’Agència de Desenvolupament Local per la confiança que vàrem despositar en el nostre equip fa ja un any.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!