fbpx

Moixent aprova el seu Pla intern d’Igualtat per unanimitat

Moixent aprova el seu Pla intern d’Igualtat per unanimitat

equipo, igualdad, MOIXENT

  • El document es va aprovar en l’últim plenari del passat dijous per unanimitat de totes les persones integrants de la Corporació Municipal.
  • El projecte ha sigut coordinat per l’equip de professionals de la nostra entitat.

Dijous passat, 30 d’abril el plenari de l’Ajuntament de Moixent va aprovar, per unanimitat, el I Pla Intern d’Igualtat de Dones i Homes 2020-2023 del consistori valencià.

El projecte ha sigut subvencionat per la Diputació de València i ha sigut elaborat per Lorena García, coordinadora de projectes d’EQUÀLITAT, Patricia Amengual, consultora d’igualtat de la nostra firma i coordinat per Jose L. Sahuquillo, director executiu d’EQUÀLITAT.

Ens sentim molt orgullosos de tot el procés de negociació amb les persones representants dels sindicats i amb la Comissió interna d’Igualtat. Han sigut diverses reunions les que s’han necessitem per a arribar als acords necessaris perquè el consitori dispose d’un document estratègic que regule la igualtat interna de les persones empleades de l’entitat.

Aprofitem aquesta publicació per a agrair a la Regidoria de Benestar Social i a l’Agència de Desenvolupament Local per la confiança que vàrem despositar en el nostre equip fa ja un any.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.