fbpx

Moixent confia en EQUÀLITAT per al seu projecte d’infància i Adolescència

Moixent confia en EQUÀLITAT per al seu projecte d’infància i Adolescència

Actualidad, Adolescencia, Infancia, MOIXENT

  • L’Ajuntament de Moixent inicia els treballs, al costat de la nostra consultora social, per al desenvolupament d’activitats dinàmiques i participatives dirigides a la infància i l’adolescència del municipi.
  • L’objectiu del projecte consisteix en fer reflexionar a la població més jove del municipi sobre els valors de la igualtat, el respecte, la multiculturalitat i el medi ambient.

L’Ajuntament de Moixent està compromés amb la infància i l’adolescència del municipi, i com a mostra d’això, hem iniciat els treballs per a la implementació d’accions destinades al foment dels drets i la conscienciació d’aquest grup poblacional.

El projecte comptarà amb diverses accions com un Scape Room en el qual es divulgaran els valors de la igualtat, i en el qual es fomentarà la reflexió de la població participant; un punt groc en el qual es donarà informació a les famílies sobre la importància de fomentar i posar en pràctica els drets d’aquestes persones; dos tallers de prevenció del bullying escolar, i un contacontes adaptat al públic infantil al qual es dirigeix.

Des de EQUÀLITAT, participació i igualtat volem agrair a la Vicepresidència I i a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana el finançament d’aquesta mena d’activitats.

En el nostre equip de professionals, considerem que la joventut és el motor actiu de la societat. Per això, al costat del compromís i suport de l’Ajuntament de Moixent i de les institucions públiques valencianes, en les pròximes setmanes s’executaran accions de divers àmbit destinades a fomentar la reflexió entre la població infantil i adolescent de la localitat.

_______________________

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.