fbpx

Nou conveni de col·laboració entre la Facultat de Dret de la UV i EQUÀLITAT

Nou conveni de col·laboració entre la Facultat de Dret de la UV i EQUÀLITAT

Actualidad, convenios, equipo
  • La Facultat de Dret de la Universitat de València ha mostrat la seua voluntat de voler continuar confiant amb la nostra marca per al desenvolupament de les “Pràctiques Externes”.
  • Són ja 8 anys, on EQUÀLITAT col·labora, colze a colze, amb la Facultat de Dret de la Universitat de València.

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat ens complau compartir que, novament, la Facultat de Dret de la Universitat de València ha contactat amb la nostra entitat per a prorrogar, un any més, el conveni de col·laboració educativa per a la realització de les “Pràctiques Externes”.

A pesar, de ser un any complicat i ple d’incertesa a conseqüència de la crisi sanitària causada per la COVID-19, en la nostra entitat hem continuat tendint els braços perquè l’estudiantat de la Facultat de Dret continuarà el seu procés d’aprenentatge i de formació acadèmica.

Tal com comptàvem fa un any, l’objectiu que es persegueix amb la prorrogació d’aquest nou conveni de col·laboració educativa és el complementar la formació acadèmica que ha rebut l’estudiantat al llarg dels anys de carrera, amb unes metodologies molt més pràctiques i pròximes a la realitat empresarial, perquè d’aquesta manera preparar de la millor forma a les persones i que puguen enfrontar-se amb seguretat i fermesa al mercat laboral.

Les relacions entre la Facultat de Dret i EQUÀLITAT, amb aquesta nova instància a col·laborar conjuntament, compta ja amb 8 anys d’experiència i de col·laboració conjunta, on el que es pretén és que els beneficiats no siguen les nostres pròpies entitats, sinó l’estudiantat en el seu conjunt. D’aquesta manera, l’alumnat de Ciències Polítiques, Dret, i del doble grau de Ciències Polítiques i Dret podran continuar optant entre les seues opcions a realitzar pràctiques curriculars i extracurriculars amb EQUÀLITAT.

En paraules del nostre director executiu, Jose L. Sahuquillo: “Aquesta nova voluntat per part de la Facultat de Dret de la Universitat de València a ampliar un any més el conveni de col·laboració que mantenim des de fa 8 anys, és una notícia que, tant per al meu equip com per a mi, ens ha omplit d’il·lusió. I és que, aquesta nova pròrroga demostra, un any més, l’excel·lent relació que manté la nostra entitat amb la Facultat de Dret, i al mateix temps, deixa més que patent que la nostra metodologia formativa contribueix al fet que l’alumnat puga aconseguir amb èxit la seua excel·lència formativa i acadèmica, i d’aquesta manera ser més competitiu en el mercat laboral”.

Des d’EQUÀLITAT, agrair a Francisco Javier Palao Gil, Degà de la Facultat de Dret per la seua reiterada confiança, compromís i voluntat de voler continuar avançant en la senda de l’excel·lència formativa de la mà de la nostra entitat. I, a més, desitjar, que, al costat de la nostra marca, continuem creant sinergies de coneixements i capacitats entre l’estudiantat i les empreses per a d’aquesta manera configurar una societat encara més formada, culta i competitiva.

Comunicació EQUÀLITAT

 

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.