fbpx

Participació Ciutadana i Igualtat eixen al carrer a sensibilitzar a la ciutadania de Massamagrell

Participació Ciutadana i Igualtat eixen al carrer a sensibilitzar a la ciutadania de Massamagrell

igualdad, massamagrell, OGOV
  • DSC_1844Les Regidories de Participació Ciutadana i la d’Igualtat van realitzar una campanya conjunta per explicar sengles projectes a les veïnes i veïns de Massamagrell.

L’actual equip de govern de Massamagrell té signat un pacte contra la Violència de Gènere. Els responsables del Pla Municipal d’Igualtat van sortir al carrer per aconseguir adhesions a aquest pacte per part de la ciutadania. Al mateix temps que des de la Regidoria de Participació ciutadana s’explicava el Programa #MassamagrellObert per aclarir l’estratègia que estan implementant durant aquests últims mesos fins al 2019.

Algunes ciutadanes i ciutadans van signar voluntàriament el seu compromís contra la violència de gènere mostrant la seua repulsa amb la seua signatura al pacte municipal.

A més es van visitar nombrosos comerços dels quals 6 d’ells es van unir a aquesta campanya contra les violències masclistes.

Mentrestant, des de la Regidoria de Participació Ciutadana es va realitzar la campanya #apeudemassamagrell. La regidora Raquel Gómez Laserna va estar a peu de carrer explicant el pla que pretén fomentar, afavorir i enfortir la participació proactiva de la ciutadania organitzada en els processos de presa de decisions de caràcter públic.

COMUNICACIÓ EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.