fbpx

Pla de Responsabilitat Social a Moixent

MOIXENT

Pla de Responsabilitat Social a Moixent

Moixent, una localitat compromesa amb el desenvolupament sostenible, ha donat un pas decisiu cap a la construcció d’un territori socialment responsable.

A continuació, t’expliquem els detalls d’aquesta iniciativa innovadora i el seu impacte positiu a la comunitat local.

Pla de Responsabilitat Social a Moixent: Objectius

Aquest Pla ha estat dissenyat per implantar els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030. L’objectiu principal és promoure la construcció d’un territori socialment responsable, integrant la sostenibilitat en tots els àmbits de la vida local.

Un dels aspectes destacats del Pla és la seva orientació cap a la millora de l’eficiència, sostenibilitat i inclusivitat del consistori. Amb això, Moixent aspira a convertir-se en un exemple inspirador tant per a les empreses municipals com per a la ciutadania en general. Aquesta visió enriquirà la comunitat i contribuirà a la creació d’un entorn més equitatiu i sostenible.

Suport de la Generalitat Valenciana: Promoció de la Responsabilitat Social
El compromís de Moixent amb la Responsabilitat Social ha estat reforçat gràcies al suport de la Generalitat Valenciana, que ha subvencionat aquest Pla en la seva modalitat de promoció de la Responsabilitat Social. Aquest reconeixement destaca l’importància d’aquesta iniciativa com a model a seguir per altres localitats i regions.

Publicació al Portal Municipal del I Pla de Responsabilitat Social
La culminació d’aquesta fase inicial serà la publicació del Pla al Portal Municipal de Moixent. A través d’aquest canal, la comunitat podrà accedir a tota la informació relativa a aquesta iniciativa, així com seguir de prop els progressos i participar activament en les accions implementades.

Amb l’ús dels hashtags #ResponsabilitatSocial, #Sostenibilita i #Moixent, Moixent dona difussió al moviment cap a un futur més just, sostenible i equitatiu.

Aquesta iniciativa exemplar de Moixent, executada desde l’àrea de Responsabilitat Social d’EQUÀLITAT, està destinada a deixar una empremta positiva en el futur de la comunitat i a inspirar altres localitats a seguir aquest camí cap a la sostenibilitat i la responsabilitat social.

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!