fbpx

Premis Isabel Ferrer 2022- Generalitat Valenciana

Premis Isabel Ferrer 2022- Generalitat Valenciana

Actualidad, igualdad

L’Institut Valencià de les Dones, com a part del seu objectiu de promocionar la participació de la dona en els diferents àmbits de la vida social, econòmica i cultural, llança aquest any una altra edició dels Premis Isabel Ferrer, creats el febrer de 1999 amb l’objectiu de reconéixer aquelles persones, físiques o jurídiques, que hagen destacat per trencar prejudicis socials de gènere o per lluitar activament per la igualtat entre homes i dones.

Els premis commemoren a Isabel Ferrer Giner, una dona castellonenca que, al segle XVIII, va crear la Casa de l’Ensenyament de Castelló, la primera escola d’ensenyament gratuït per a xiquetes de famílies sense recursos econòmics. Per honrar la memòria d’aquesta remarcable figura, l’Institut pretén que es continuen celebrant els avanços socials que dia a dia les dones, amb el seu incansable treball, faciliten en el si de la nostra societat.

Les propostes per als premis poden ser formulades tant per part d’institucions o entitats, públiques o privades, de reconegut prestigi, com per iniciativa de la consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, i es reparteix un total de tres guardons per any.

Aquest any, les propostes es poden enviar fins al 18 de febrer, al correu electrònic igualtat_institutdelesdones@gva.es, amb l’Assumpte “Premis Isabel Ferrer 2022”.

L’any passat, les guardonades van ser Rosa María Rodríguez Magda, filòsofa i escriptora valenciana especialista en feminisme i pensament contemporani; Marina Calatayud Cuesta, bibliotecària documentalista valenciana, pel seu paper en la conscienciació en les polítiques d’igualtat en tots els llocs de treball desenvolupats; i l’Associació Solidària Flascó d’Alabastre, per la seua labor contra la prostitució i el tràfic de dones.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.