fbpx

Benifaió inicia el diagnòstic qualitatiu per al disseny del seu I Pla Municipal d’Infància i Adolescència

Benifaió, Infancia
  • Benifaió contínua amb les tasques d’elaboració del I Pla Municipal d’Infància i Adolescència, mitjançant l’inici de les entrevistes en profunditat.
  • Aquestes entrevistes a persones rellevants de Benifaió en matèria d’infància i adolescència es realitzaran el proper dijous, 6 de maig de 2021.

Des de la Regidoria d’Infància i Joventut s’ha donat inici a la fase de diagnòstic qualitatiu per al posterior disseny del I Pla Municipal d’Infància i Adolescència de Benifaió. Aquesta actuació participativa comptarà amb diferents fases en les quals, el conjunt del veïnat de Benifaió i la seua xarxa associativa, conformaran la part més fonamental per al posterior disseny del Pla.

Aquesta fase començarà amb la convocatòria de les entrevistes en profunditat a persones amb coneixements de la realitat social, educativa, econòmica i de l’oci de la població menor d’edat i el seu entorn de la localitat. Per a aquesta activitat, es desplaçaran al municipi dues persones tècniques expertes en infància, adolescència, igualtat i gestió pública, les quals arreplegaran tota la informació, propostes i opinions necessàries en relació als ítems en que es basa aquesta pionera iniciativa del poble de Benifaió.

Per tant, es convoca als participants de les entrevistes en profunditat a que el proper dijous 6 de maig, acudisquen al Centre Cultural Enric Valor, per a la realització de les entrevistes, en l’horari pactat.

Des de la Regidoria d’Infància i Joventut animem a totes les persones seleccionades a participar de manera activa, i a la resta de la ciutadania de Benifaió els anunciem que estiguen atentes a les nostres xarxes socials, prompte serà el torn de que, entre la participació de totes i tots, dissenyem un Pla que millore la qualitat de vida dels nostres xiquets, xiquetes i adolescents del nostre poble.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!