fbpx

Carlet confía el disseny del Plan d’Igualtat de l’ajuntament en la nostra firma

CARLET, igualdad
  • L’Ajuntament de Carlet durà a terme el seu II Pla d’Igualtat, al costat de la nostra marca.
  • A més, EQUÀLITAT dosenvoluparà l’avaluació del I Pla d’Igualtat de l’Ajuntament de Carlet.

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat ens complau anunciar que durem a terme el disseny de l’II Pla d’Igualtat, a més de l’avaluació del I Pla Intern d’Igualtat de l’Ajuntament de Carlet.

Aquestes iniciatives seran possibles gràcies a la voluntat mostrada per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Carlet, a voler continuar avançant en la incorporació de la perspectiva de gènere, de manera transversal, entre la plantilla del propi consistori.

A més del disseny del nou plan del cosistori, la nostra consultora realitzarà una avaluació de l’I Pla Intern d’Igualtat del consistori, on pretenem valorar i realitzar un anàlisi sistemàtic i objectiu, des de la seua concepció fins als resultats obtinguts. Amb la finalitat de determinar la pertinència dels objectius, el seu grau de realització, l’eficiència, l’eficàcia, les repercussions i la viabilitat del pla intern.

Des d’EQUÀLITAT, participacio i igualtat volem agrair la confiança depositada per l’Ajuntament de Carlet en la nostra marca i equip de professionals, i desitgem que aquesta nova ruta que emprenen cap a la igualtat, aconseguisca consolidar, més si cap, els principis de la igualtat real entre el personal treballador del consistori valencià.

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!