fbpx

Castello enceta la nova edició dels Pressupostos Participatius 2021

Castello enceta la nova edició dels Pressupostos Participatius 2021

Castelló (Ribera Alta), OGOV

  • L’Ajuntament de Castelló inicia una nova edició dels Pressupostos Participatius mitjançant la denominació de “Decidim Castelló”.
  • Aquesta nova edició està subvencionada per la Diputació de València i la Generalitat Valenciana mitjançant la seua línia de subvenció per a la promoció de la participació ciutadana i la transparència pública.

Decidim Castelló, la nova edició dels Pressupostos Participatius de l’Ajuntament (Ribera Alta), arranca aquest mateix dilluns amb la seua primera fase, la comunicació per a tot el veïnat del municipi. Aquesta nova edició dels Pressupostos Participatius de Castelló està subvencionada per la Diputació de València i la Generalitat Valenciana des de la seua Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

Aquesta primera fase és crucial per a l’esdevenir dels Pressupostos Participatius, ja que permetrà a les i els vertaders protagonistes del projecte, el veïnat de Castelló, conéixer cadascuna de les accions, la seua metodologia, i els mecanismes que els permetran participar tant proposant com votant aquestes propostes ciutadanes. Per a millorar aquesta comunicació, s’han creat cartells, logos i tríptics, que s’enviaran a cada llar, que permetran a totes les persones identificar el projecte i encoratjar al fet que tota persona que tinga una inquietud o una proposta de millora del municipi, participe de la manera més senzilla i fàcil.

L’Ajuntament de Castelló, a més a més, innova en aquesta nova edició dels Pressupostos Participatius en establir un pla comunicatiu dual, en el qual prevaldrà l’aconseguir arribar a totes les persones del municipi, evitant la bretxa generacional i incentivant la participació en tots els grups d’edat. Aquesta nova metodologia es caracteritza per campanyes a peu de carrer, on, persones expertes en Participació i Govern Obert de la consultora valenciana EQUÀLITAT, participació i igualtat, ajudaran a tota veïna o veí en cadascuna de les fases del projecte; i una campanya comunicativa en línia, en el qual les xarxes socials municipals i el recentment inaugurat Portal de Participació Ciutadana “Decidim Castelló” es convertirà en vertader punt de trobada en el qual es decidirà les futures propostes que la ciutadania de la localitat ha decidit.

Des del consistori volem agrair tant a la Diputació de València com a la Generalitat Valenciana per aquesta subvenció per al foment de la participació, i aprofitem aquestes línies per a animar a tot el nostre veïnat al fet que prepare les seues propostes i estiguen a l’espera de les nostres xarxes socials. Molt prompte necessitarem de la teua participació per a construir el futur Castelló entre totes i tots.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.