fbpx

L’Olleria, un poble obert al seu veïnat

L’Olleria, un poble obert al seu veïnat

formacion, L'Olleria, OGOV
  • En les pròximes setmanes tindrà lloc l’Escola Municipal de Govern Obert de L’Olleria.
  • Aquest projecte va ser possible, gràcies a la contribució econòmica de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, de la Diputació de València i a la col·laboració de EQUÀLITAT, participació i igualtat.

Des de l’Ajuntament de L’Olleria sempre hem considerat una màxima, que és el fer del nostre poble, un municipi dinàmic, obert i accessible, que promociona l’associacionisme, el benestar de les persones i la igualtat. Per això mateix, i amb la condició de seguir aquesta senda marcada, en les pròximes setmanes donarà inici a l’Escola Municipal de Govern Obert de L’Olleria.

Aquesta nova iniciativa, que tractarà d’enfortir, més si cap, els valors de la ciutadania de L’Olleria, quant al sistema democràtic, la garantia del dret a la participació ciutadana, de la transparència i la rendició de comptes, estarà dirigida a: associacions, joventut, funcionariat i centres educatius.

Així mateix, aquest projecte que va a ser possible gràcies a la contribució econòmica, tant de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, com de la Diputació de València, també va a rebre la col·laboració de la consultora valenciana, experta en participació ciutadana, EQUÀLITAT, participació i igualtat.

Des de l’Ajuntament de L’Olleria volem agrair a totes les entitats involucrades en aquest projecte que, gràcies a la seua col·laboració i involucració, permetran desenvolupar, capacitar i sensibilitzar, encara més, a la ciutadania de L’Olleria, els valors i principis democràtics que sustenten la nostra societat.

L’Olleria, la il·lusió de fer un poble obert, la il·lusió de donar veu al seu veïnat.

FONT: Ajuntament de L'Olleria

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.