fbpx

Conveni de col.laboració Facultat de Dret de la Universitat de València

Conveni de col.laboració Facultat de Dret de la Universitat de València

Actualidad, convenios, equipo

  • La Facultat de Dret de la Universitat de València ha tornat a mostrar la seua ferma voluntat de continuar confiant en la nostra marca per al desenvolupament de les “Pràctiques Externes”.
  • Són ja 9 anys, on la nostra marca col·labora amb la Facultat de Dret de la Universitat de València.

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat ens complau anunciar que, novament, la Facultat de Dret de la Universitat de València s’ha posat en contacte amb la nostra entitat per a comunicar-nos la seua voluntat de prorrogar, un any més, el conveni de col·laboració educativa per a la realització de les “Pràctiques Externes”.

La reiterada mostra de confiança que transmet la Facultat de Dret de la Universitat de València en la nostra marca, és bona mostra de que la nostra manera de treballar i la nostra metodologia de treball és la que millor s’ajusta a la realitat empresarial.

D’aquesta manera, amb l’ampliació d’aquest conveni de col·laboració per a un altre curs acadèmic (2022/2023), es busca complementar l’oferta acadèmica duta a terme durant els anys d’estudi, per a continuar millorant les capacitat i aptituds de l’estudiantat perquè puguen enfrontar-se amb major seguretat, fermesa i confiança al mercat laboral.

Les relacions entre la Facultat de Dret de la Universitat de València i EQUÀLITAT, participació i igualtat es prolonguen ja 9 anys en el temps, i per a això, el nostre director executiu, Jose L. Sahuquillo ha volgut dedicar unes paraules: “Des de la nostra entitat ens sentim enormement agraïts per la confiança transmesa per la Facultat de Dret. Mitjançant aquest nou conveni de col·laboració, ix beneficiat, novament, l’alumnat de Ciències Polítiques, Dret i del doble grau en Ciències Polítiques i Dret, per al desenvolupament de les seues pràctiques curriculars i extracurriculars. (…) Sabem que sobre els nostres muscles pesa el poder donar-li les eines necessàries, tant tècniques com educatives, al conjunt de l’estudiantat que configure la nostra marca. Però, gràcies a la nostra metodologia, el nostre capital humà i de la nostra experiència, estem en la posició de poder complementar una oferta formativa i pràctica de qualitat, per a aconseguir la major competitivitat en el mercat laboral”.

Des d’EQUÀLITAT, volem agrair a Francisco Javier Palao Gil, Degà de la Facultat de Dret de la Universitat de València, per la seua reiterada confiança, compromís i voluntat de voler continuar avançant cap a la senda de l’excel·lència formativa, a través de la nostra entitat. Així mateix, desitjar que, tant la Facultat de Dret de la Universitat de València com EQUÀLITAT, continuem creant sinergies de coneixements i capacitats entre l’estudiantat i les empreses per a d’aquesta manera configurar una societat encara més formada, culta i competitiva.

___________________________

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.