fbpx

EQUÀLITAT aconsegueix diverses subvencions en matèria de Responsabilitat Social.

EQUÀLITAT aconsegueix diverses subvencions en matèria de Responsabilitat Social.

Actualidad, empresa, equipo, RSE

  • La Diputació de València ha aprovat la concessió de subvencions a municipis i entitats locals menors de la província per al foment de la Responsabilitat Social.
  • La nostra firma ha aconseguit el finançament sol·licitat per a nombrosos ajuntaments de la Província de València.

Des de l’equip d’EQUÀLITAT hem impulsat l’obtenció de subvencions en matèria de Responsabilitat Social per a nombrosos ajuntaments de la nostra província, entre els quals es troben Massamagrell, Chella, La Font d’en Carròs i Castelló.

Es tracta de les subvencions de la Diputació de València destinades a municipis que tinguen una població igual o inferior a 50.000 habitants i entitats locals menors de la província per al foment, promoció i divulgació de la Responsabilitat Social.

Però en què consistiran aquests projectes que desenvoluparem en aquest marc?

Aquests es caracteritzen per generar un futur més amable amb les persones, econòmicament favorable i ecològicament sostenible; tot a través de programes com: jornades de bones pràctiques per a intercanviar idees sobre la Responsabilitat Social; campanyes de promoció del comerç local i jornades de benvinguda; i també processos d’avaluació de la qualitat dels serveis públics del municipi.

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat volem agrair a tots els ajuntaments que han confiat en el nostre equip, el qual compta amb dotze anys d’experiència en projectes de participació, transparència i igualtat i més de tres anys en matèria de Responsabilitat Social amb un departament propi.

Finalment, aprofitem aquestes línies per a informar que ja estem treballant en cadascun dels projectes subvencionats, amb l’objectiu d’aconseguir tots els objectius que ens hem marcat.

Comunicació EQUÀLITAT

 

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.