fbpx

Nou conveni amb la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València

Actualidad, convenios, empleo, empresa, equipo, Universitat de València

  • La Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València torna a confiar en la nostra marca per al desenvolupament de les pràctiques curriculars.
  • Són 5 anys que porta EQUÀLITAT treballant, colze a colze, amb la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València.

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat tenim el plaer d’informar que, novament, la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València ha confiat en la nostra marca per a ampliar, un any més, el Conveni de Col·laboració per al curs 2022 – 2023.

Malgrat haver viscut, a tots els nivells, uns moments molt difícils a causa de la COVID-19; des d’EQUÀLITAT sempre hem estat treballant no únicament en la cerca i desenvolupament de projectes, sinó que a més d’això, el clima i la metodologia de treball exercida siga la més eficient, coherent i amena a tot el nostre equip humà.

D’aquesta manera, la signatura d’aquest nou conveni de col·laboració és una mostra que a EQUÀLITAT fem les coses, i les fem bé. Atés que, un any més, i ja van 5 anys seguits, l’estudiantat en el Grau de Sociologia i del Doble grau en Sociologia i Ciències Polítiques de l’Administració Pública disposarà d’entre múltiples entitats públiques i privades, de la nostra marca per a completar la seua carrera acadèmica i ampliar la seua capacitats i aptituds.

En paraules del nostre director executiu, Jose L. Sahuquillo: “Agraïm un any més la confiança, en la nostra entitat, que mostra la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València, al costat del seu degà el Sr. Albert Moncusí Ferré. A pesar que l’oferta acadèmica que es duu a terme és de gran qualitat, és totalment necessari el complementar-la amb aspectes pràctics de l’àmbit laboral. I, d’aquesta manera, EQUÀLITAT sempre estarà disposada a ser aqueix nexe d’unió entre l’acadèmic i el laboral. Perquè des de la nostra proximitat, qualitat, experiència i, sobretot, pel nostre gran capital humà, aconseguim que l’estudiantat siga molt més competitiu en el mercat laboral.”

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat reiterar el nostre agraïment, i desitjar que, al costat de la nostra marca, es continuen donant elements i eines tant acadèmiques com tècniques per a conformar una millor experiència formativa i laboral a tot el conjunt de l’estudiantat, per a continuar configurant una societat més formada, culta i competitiva.

_____________________________

Comunicació EQUÀLITAT

Teléfonos: 963 110 266 / 617 459 822
Email: info@equalitat.es

C/Mare de Déu de la Cabeça 42, pta 6 y 12
46014 – València 

¡Síguenos en redes sociales!