fbpx

L’Olleria impulsa l’Escola Municipal de Responsabilitat Social

L’Olleria impulsa l’Escola Municipal de Responsabilitat Social

L'Olleria, RSE

  • L’Ajuntament de L’Olleria rep la subvenció de la Generalitat Valenciana per al foment i sensibilització de la Responsabilitat Social.
  • El projecte de l’Escola Municipal de Responsabilitat Social dona el seu tret d’eixida amb les primeres reunions d’organització.

L’Ajuntament de L’Olleria inicia els treballs per a l’organització de la I Escola Municipal de Responsabilitat Social. Aquest projecte de formació i sensibilització sobre les idees i valors de la Responsabilitat Social i la seua posada en pràctica ha rebut l’ajuda de la Conselleria de Participació, Transparència i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana.

Aquesta Escola Municipal de Responsabilitat Social de L’Olleria és un projecte en el qual el focus i el protagonisme es trasllada al conjunt de la societat que conviu en el municipi. Cadascuna de les accions d’aquesta I Escola estan pensades per a formar i informar a cadascuna de les veïnes i veïns de la nostra localitat, amb la clara finalitat de construir una futura població compromesa i involucrada amb la Responsabilitat Social, i amb el clar objectiu d’aconseguir que els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible siguen una realitat.

Amb aquesta finalitat d’establir una futura ciutadania responsabilitzada, la I Escola de Responsabilitat Social de L’Olleria, mitjançant les més innovadores tècniques de difusió i formació d’idees, ha programat la realització de diferents activitats per als grups d’edat i sectors socials clau, com són les associacions, el funcionariat, o el teixit empresarial i comercial. D’aquesta manera, des de la lectura de conta contes fins a fòrums en línia o tallers per a l’adolescència, les idees de l’Agenda 2030 i el coneixement dels 17 ODS es convertiran en un debat diari en el nostre municipi a l’hora de posar-los en pràctica.

Des de l’Ajuntament de L’Olleria animem al nostre veïnat a participar en aquesta I Escola Municipal de Responsabilitat Social. Entre totes i tots farem del nostre municipi un lloc responsable, íntegre i pròsper. Construïm L’Olleria del futur.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.