fbpx

La Barraca d’Aigües Vives aposta pels principis del Govern Obert

La Barraca d’Aigües Vives aposta pels principis del Govern Obert

LA BARRACA, OGOV

 

  • EQUÀLITAT, participació i igualtat durà a terme el projecte d’Estratègia d’Actualització del Portal de Transparència, Capacitació i Campanya de Comunicació de l’Ajuntament de La Barraca d’Aigües Vives.
  • El projecte està subvencionat i validat per la Diputació de València.

Des d’EQUÀLITAT, ens alegra comunicar, que, gràcies a la subvenció establida per la Diputació de València, impulsarem i dissenyarem l’Estratègia d’Actualització del Portal de Transparència, Capacitació i Campanya de Comunicació de l’Ajuntament de La Barraca d’Aigües Vives.

D’acord amb els compromisos, ferms i contundents, quant a transparència i participació ciutadana, establits per part de l’Ajuntament de La Barraca d’Aigües Vives, aquest projecte té com a objectiu, continuar millorant, més si cap, la confiança ciutadana en la gestió municipal i en els assumptes públics. A continuació, exposarem breument les accions que es duran a terme en aquest projecte:

  1. Es faran tasques de recopilació dels expedients pendents d’actualitzar en el Portal de Transparència, per a, d’aquesta forma, complir amb les obligacions legals en transparència, i publicitat activa. I, a més, s’impulsaran tasques de disseny gràfic per a facilitar la comprensió del llenguatge administratiu a tota la ciutadania de la localitat.
  2. S’actualitzarà el Portal de Transparència, per a crear nous mecanismes de rendició de comptes, transparència pública i facilitar, d’aquesta manera, l’ús de noves eines de participació ciutadana, aprofitant l’àmbit 2.0.
  3. S’impulsaran accions formatives, amb l’objectiu de capacitar, més si cap, al personal de l’Ajuntament de La Barraca d’Aigües Vives en matèria de transparència. Aquesta activitat serà impartida pel molt Il·lustre catedràtic de la Universitat de València, Lorenzo Cotino.
  4. S’elaborarà una campanya de comunicació a peu de carrer, per a donar a conéixer el nou Portal de Transparència a la ciutadania de la localitat.

Des d’EQUÀLITAT, ens mostrem molt agraïts a l’Ajuntament de La Barraca d’Aigües Vives, per la confiança i proximitat que ha mostrat en tot moment cap a la nostra marca i equip de professionals. Desitgem que aquest projecte permeta capacitar i implicar, més si cap, a la plantilla de l’Ajuntament de La Barraca d’Aigües Vives, i al seu veïnat en matèria de transparència; permeta promoure entre la població de la localitat el coneixement dels seus drets en matèria de transparència pública; i, a més, aconseguisca ser una localitat referent en matèria de Govern Obert. Perquè una gestió municipal més eficaç, més productiva i més pròxima és possible.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.