fbpx

Nou conveni de col·laboració amb la Facultat de Ciències Socials de la UV

Nou conveni de col·laboració amb la Facultat de Ciències Socials de la UV

  • La Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València ha mostrat la seua voluntat de voler continuar confiant en la nostra marca per al desenvolupament de les “Pràctiques Externes”.
  • Són ja 4 anys, on EQUÀLITAT col·labora, de forma integrada i coordinada, amb la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València.

Des d’EQUÀLITAT, participació i igualtat ens complau compartir que, novament, la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València ha contactat amb la nostra entitat per a prorrogar, un any més, el conveni de col·laboració educativa per a la realització, per part de l’estudiantat en el Grau en Sociologia i del Doble Grau en Sociologia i en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública, de les “Pràctiques Externes”.

Malgrat ser un any complicat a causa de la COVID-19, la nostra entitat ha continuat obrint els braços a tot l’estudiantat que ha volgut continuar ampliant la seua formació acadèmica, des d’una metodologia més dinàmica i pràctica, pròxima a la realitat professional.

Aquest compromís i voluntat de la nostra marca d’acostar a l’estudiantat i d’atorgar-los dels instruments acadèmics i professionals, suficients per a enfrontar-se al mercat laboral de manera eficient i proactiva, ha fet que la Facultat de Ciències Socials torne a confiar, una vegada més, i ja són 4 anys, amb EQUÀLITAT.

En paraules del nostre director executiu, Jose L. Sahuquillo: “És un orgull per al nostre equip, que novament, una Facultat de la Universitat de València, vulga tornar a col·laborar amb la nostra entitat. I, és que, en aquest cas, amb la Facultat de Ciències Socials portem ja 4 anys de col·laboració conjunta, colze a colze, on, des de la professionalitat i la nostra experiència hem desenvolupat pràctiques curriculars i extracurriculars, en pro de l’estudiantat, en pro de l’ensenyament, en pro de la formació”.

Des d’EQUÀLITAT, agrair a Albert Moncusí Ferré, Degà de la Facultat de Ciències Socials per la seua reiterada confiança, compromís i voluntat de voler avançar en la senda de l’excel·lència formativa de la mà de la nostra entitat. Desitgem, que, al costat de la nostra marca, continuem beneficiant a l’estudiantat d’una experiència formativa i dinàmica, que permeta crear sinergies de coneixements i capacitats entre l’estudiantat i les empreses per a, d’aquesta manera, configurar una societat més formada, culta i competitiva.

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.