fbpx

S’inicia la fase de recollida de propostes, anima’t i participa!

S’inicia la fase de recollida de propostes, anima’t i participa!

Castelló (Ribera Alta), OGOV

  • La fase de recollida de propostes ciutadanes dels Pressupostos Participatius ‘Decidim Castelló’ durarà pràcticament dues setmanes, del 13 al 26 de setembre de 2021.
  • Pots participar tant de manera presencial com telemàtica, ja siga depositant el seu butlletí en les urnes participatives o emplenant un formulari electrònic.

Els Pressupostos Participatius ‘Decidim Castelló’ 2021 donen el seu tret d’eixida hui dilluns, 13 de setembre de 2021, amb l’inici de la fase de recollida de propostes ciutadanes, en virtut de la qual qualsevol persona, es trobe empadronada o no a Castelló, podrà traslladar a l’ajuntament els seus suggeriments sobre quines actuacions o projectes hauran de desenvolupar-se en el municipi durant l’any 2022.

Així, des del 13 al 26 de setembre de 2021, tot veí i/o veïna interessada podrà exercir el seu dret de participació en la iniciativa tant presencial com telemàticament, segons preferisca o responga als seus interessos.

En aquest sentit, la Regidoria de Participació ha posat a la disposició de la ciutadania un conjunt d’Urnes Participatives en determinades dependències municipals (seu de l’Ajuntament, Biblioteca Municipal i Mercat Municipal), on el veïnat podrà acudir per a depositar el seu butlletí de proposta degudament emplenat.

D’altra banda, a fi de promocionar la implicació veïnal en els assumptes públics a través de mitjans digitals i, especialment, d’aquella població més jove familiaritzada amb aquesta mena de tecnologies, s’ha creat un nou Portal en línia de Participació Ciutadana (https://decidimcastello.org/), on tota persona interessada podrà remetre la seua proposta de manera ràpida i senzilla emplenant únicament el formulari telemàtic disponible en l’apartat ‘Envia la teua proposta als Pressupostos Participatius’.

Finalitzat aquest període de recollida de propostes ciutadanes, l’Ajuntament de Castelló conformarà un equip treball compost per personal tècnic al servei del consistori i de la consultora especialitzada externa que, a més de categoritzar cada suggeriment en inversió o despesa corrent, s’encarregaran de valorar la seua viabilitat legal, tècnica i econòmica conforme als criteris establits en les bases reguladores del projecte.

Si vols mantindre’t informat, no dubtes a endinsar-te al nostre Portal de Participació Ciutadana i a consultar tota la informació disponible en ell. A més, podeu donar trasllat de qualsevol dubte, queixa o incidència vinculada als Pressupostos Participatius ‘Decidim Castelló’ 2021 a través del correu electrònic ‘castellosom@equalitat.es’ o trucant al telèfon ‘96 311 02 66 (ext. 4)’, on obtindran assistència tècnica puntual de la plantilla especialitzada de la consultora especialitzada en el projecte.

Des de la Regidoria de Participació de l’Ajuntament de Castelló animem a les nostres veïnes i veïns a participar activament en el projecte, amb l’esperança de decidir entre totes i tots el municipi que desitgem: Decidim Castelló!

Comunicació EQUÀLITAT

Contactar con Kangurea

Te lo ponemos muy fácil. Nuestra respuesta es inmediata.